Welkom bij Sharper Image

Welkom bij Sharper Image

Oogkliniek Sharper Image is een moderne state-of-the-art oogartsenpraktijk in het centrum van Antwerpen met een focus op oogchirurgie: cataract, oogleden, laser en zien zonder bril. Ook voor algemene raadpleging en kinderoogheelkunde kan u bij ons terecht.

Sharper Image beschikt binnenshuis over een eigen operatiekwartier, dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en erkend is als extramurale operatiefaciliteit.

Elk lid van het oogteam is verbonden aan een ziekenhuis, blijft zich permanent bijscholen, neemt deel aan congressen en symposia, en is aangesloten bij alle relevante beroepsverenigingen.

Sharper Image heeft de keuze gemaakt voor toegankelijke en kwalitatief hoogstaande oogheelkundige zorg waarbij de patiënt en diens noden altijd centraal staan. Openheid en duidelijke communicatie dragen wij allemaal hoog in het vaandel.

De oogkliniek heeft wortels die teruggaan tot 1930. In zijn bijna honderdjarig bestaan, en over zijn vier generaties oogartsen heen, werd altijd geïnvesteerd in de nieuwste technieken en apparatuur. U kan er dus gerust van zijn dat u bij ons oogteam in de allerbeste handen bent.